Doorgaan Annuleren

Windows 8.1 Bing Apps nu ook op Windows Phone

19 februari 2014 15:40

Microsoft Apps zoals Bing Weer en Bing Nieuws waren al langer beschikbaar op het Windows Phone platform. Sinds vandaag zijn er de Eten & drinken, Gezondheid & fitness en Reis App bij gekomen.

Bing News, Finance, Weather en Sports hebben updates gekregen. Er is nieuws uit nieuwe bronnen toegevoegd en het is mogelijk on nieuws te delen via sms, e-mail of sociale netwerken.

In de Finance-app is het mogelijk geworden om een eigen aandelenportfolio in te voeren, die vervolgens kan worden gevolgd.

De apps Food & Drink, Health & Fitness en Travel bestonden al op Windows 8.1, maar komen nu ook naar de smartphoneversie van Windows. De Food & Drink-app geeft informatie over recepten, terwijl de Health & Fitness-app medische informatie en trainingsprogramma's bevat.

In Bing Travel is informatie over toeristische bestemmingen te vinden. Ook kunnen vluchten en hotels binnen de app worden geboekt.

Opvallend is dat de persoonlijke instellingen van de apps synchroniseren tussen Windows 8.1 en Windows Phone. Mogelijk wijst dat erop dat de twee systemen binnenkort dieper met elkaar worden geïntegreerd, zoals eerder al bleek uit gelekte informatie.


Reacties op dit onderwerp