Doorgaan Annuleren

Wie zit er achter?

Rap-IT is een bedrijf in Haarlem dat computer problemen oplost in het MKB. Systeembeheer, Netwerkbeheer, Servers, Cloud, Hosting, Hosted Exchange, Websites noem het maar op en RAP-IT kan u er bij ondersteunen.
Op deze site kunt u ook vragen stellen op het forum. Een van onze leden zal u dan ondersteunen bij uw problemen. Mocht u ern groter probleem hebben kunt u altijd contact opnemen via de website van RAP-IT!

Informatie

WindowsCenter.nl is een onafhankelijke website en community met het laatste nieuws rond Microsoft en al haar producten en diensten. WindowsCenter.nl is geen onderdeel van, of heeft geen banden met Microsoft Corporation.

Disclaimer

WindowsCenter.nl, hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot windowscenter.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciƫle doeleinden.

WindowsCenter.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WindowsCenter.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WindowsCenter.nl.

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. WindowsCenter.nl doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. WindowsCenter.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WindowsCenter.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WindowsCenter.nl en haar bezoekers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WindowsCenter.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.