Doorgaan Annuleren

CCleaner in je bureaublad shell

10 november 2010 16:12

Wie kent het niet? CCleaner is een van de beste programma's om je pc snel en grondig mee op te schonen. Met CCleaner kun je tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen van Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome en Safari opruimen. Het programma is in het Nederlands vertaald.

Download het programma op: http://www.ccleaner.com

Maar er is meer! Met deze tweak zorg je ervoor dat CCleaner in je bureaublad shell komt te staan, vanuit hier kan je CCleaner starten of CCleaner automatisch en zonder gedoe je computer te laten schoonmaken! Simpelweg op je rechtermuisknop duwen op het bureaublad en 'CCleaner openen' of 'Computer schoonmaken' selecteren!

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7309/naamloost.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Plaats de inhoud van de zip file in de installatiefolder van CCleaner en druk op het bestandje autoclean.reg. Accepteer dat de gegevens aan het register worden toegevoegd, nu zit CCleaner in je bureaublad shell.. simpel maar zeer handig en effectief!

Let op: om deze tweak te laten werken moet CCleaner geinstalleerd zijn in de standaardfolder C:\Program Files\CCleaner, anders moet je dit aanpassen in autoclean.reg. Hiervoor moet je verstand hebben van het windows register.

Reacties op dit onderwerp