Doorgaan Annuleren

Balmer niet tevreden met verkopen Windows 8

26 juli 2013 15:04

Op de campus van Microsoft heeft Steve Ballmer gisteren een event gehouden waarin het alle werknemers van Microsoft heeft toegesproken. Hij heeft hier bovendien de kwartaalrapporten gepresenteerd.

Tijdens deze toespraak stelt de CEO van Microsoftdat Windows 8 niet goed genoeg verkoopt, wat geen verrassing is gezien Microsoft eerder al kritiek uitte op systeemfabrikanten omdat het hun schuld zou zijn dat Windows 8 niet aan is geslagen.

Verder hoopt Ballmer dat de impuls van het derde kwartaal doorzet naar het vierde kwartaal en liet hij weten dat Microsoft de komende tijd sterk gaat investeren in professionele diensten. Ook meldde Ballmer dat Windows 8.1 gevormd is naar wat de gebruikers willen en dat de Startknop daarom terug komt.

Steve Ballmer meldde ten slotte nog dat de volgende Surface op dit moment getest wordt en dat we de \'gebruikelijke verbeteringen\' mogen verwachten, waarmee waarschijnlijk op verbeterde specificaties gedoeld wordt en geen grote wijzigingen in het ontwerp.

Microsoft hamerde ten slotte erop dat het Instagram belangrijker vindt dan 900.000 apps in zijn Windows Phone Store of Windows Store, waarmee het bedoelt dat het kwaliteit belangrijker vindt dan kwantiteit.

Reacties op dit onderwerp