Doorgaan Annuleren

Microsoft maakt Windows 8.1 preview beschikbaar

26 juni 2013 21:14

Microsoft heeft een preview van de eerste grote update voor Windows 8 beschikbaar gemaakt. De preview van de update die gratis is kan via een speciale site worden gedownload.De update brengt een groot aantal vernieuwingen waaronder een aantal veel gevraagde zoals de startknop en het direct opstarten naar de desktop. Windows 8 werd lauw ontvangen. Met Windows 8.1 probeert Microsoft veel wensen van de gebruikers in te willigen.
De preview van de update is overigens alleen in het Engels beschikbaar en zal ook niet in het Nederlands worden uitgebracht. De definitieve versie komt wel beschikbaar in alle talen en zal ook gratis zijn.

Klik hier om de update te installeren. Na het installeren krijg je de vraag of je de computer wilt herstarten. Als je computer herstart is krijg je direct de vraag of je naar de Store wilt gaan om de Windows 8.1 Preview update te installeren.

Iso installatie bestanden


Wil je een schone installatie uitvoeren van de Windows 8.1 preview, dan kun je via ook de Iso bestanden downloaden van de Windos 8.1 preview.
Klik hier om de Engelse 64bits versie te downloaden
Klik hier om de Engelse 32bits versie te downloaden

Bij installatie kun je deze sleutel gebruiken:
NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

Reacties op dit onderwerp