Taalpakket installeren in Windows7 Pro

 • jaspervh Normaal lid
  30 oktober 2009
  Hoi tweakers,

  Ik heb nu windows 7 professional in het engels op mijn computer staan. Maar nu heb ik een dvd met taalpaketten, maar ik kan deze niet installeren. op de dvd staat in de map nl-nl een bestand dat "lp.cab" heet. Maar hoe kan ik dit installeren? Als ik naar region and language ga, en dan bij tabblad keyboard and languages staat daar geen optie bij om talen te installeren. In de uitleg van Windows help staat dat het er wel bij moet staan. Ze zeggen dat ik een LIP moet installeren ofzo? Maar het wil n iet lukken. Op google kreeg ik alleen maar onduidelijke resultaten. Weet iemand hoe ik dit kan veranderen?
 • kyentei Normaal lid
  31 oktober 2009
  Deze functie werkt alleen in Enterprise en Ultimate (staat op diezelfde help pagina) toevallig eerder vandaag tegen hetzelfde probleem aangelopen. Of eigenlijk, gisteren.
 • jaspervh Normaal lid
  31 oktober 2009
  [quote=138718] maar er moet toch een manier zijn? Want ik heb er een dvd van. officieel van Microsoft
 • nickk Moderator
  31 oktober 2009
  Ja, er is een manier maar dit is illegaal dus dit mag hier niet besproken worden (hint: goed zoeken op Google ).

  Trouwens nog een vraagje: Heb je Windows 7 Pro samen met die DVD taalpaketten gekregen (of alleen DVD taalpaketten?), dat kan het nl. verklaren dat ik ook in Windows Update taalpaketten aangeboden krijg terwijl ik HP heb ?
 • jaspervh Normaal lid
  31 oktober 2009
  [quote=138751] Ik heb ze allebei samen. Dus daarom vindt ik het raar dat het niet kan. Alleen zitten er op die dvd alleen mapjes met die taalbestanden, maar geen autorun of setup.
 • nickk Moderator
  31 oktober 2009
  Natuurlijk apart dat Microsoft bij Windows 7 Pro een DVD taalpaketten meestuurt, het is tot nu toe alleen nog bekend dat Ultimate en Enterprise kunnen wisselen van taal.

  Misschien kan je Microsoft bellen over hoe je taalpaketten kan installeren op Windows 7 Pro, het kan ook een fout zijn dat je die er bij hebt gekregen.

  Wat gebeurd er als je het bestand 'lp.cab' uitvoert?
 • Voorbeeld
Je hebt een profiel nodig om te kunnen reageren op dit topic.
Klik hier om in te loggen, of hier om gratis te registreren.